SELSKABSLOKALER PÅ FYN

SE ET UDVALG AF SYDFYNSKE SELSKABSLOKALER SOM VI HAR ET GODT SAMARBEJDE MED

SELSKABS- & FESTLOKALER I SVENDBORG OG OMEGN

Her finder du et lille udvalg af de selskabslokaler og feststeder vi ofte samarbejder med og som vi ofte har leveret mad ud til.

GELSKOV GODS

Gelskovvej 10, 5750 Ringe

Book det herskabelige og antikke gods til dit næste arrangement. Godset er et fuldt udstyret privat hjem, en unik tidslomme omgivet af den skønneste natur. Du kan leje hele Gelskov Gods med 14 dobbeltværelser og plads til op til 28 overnattende gæster. 

Godset på Midtfyn egner sig godt til det mindre selskab, erhvervskonferencer, retreats og familie-komsammen. Vi har et rigtig godt samarbejde med Hilde, som kan være jer behjælpelig med indhentning af tilbud på forplejning og serveringspersonale under opholdet.

Læs mere om Gelskov Gods HER.

Book Gelskov Gods
Edelsminde Gods

EDELSMINDE GODS

Edelsmindevej 8, 5700 Svendborg

På det idylliske Edelsminde Gods, kan du i deres unikke og professionelle rammer, skabe jeres drømmebryllup eller fest. 

Det gennemrenoverede gods kan du leje hele eller dele af de gode faciliteter der blandt andet tilbyder en fantastisk festsal der kan rumme op til 149 siddende gæster, i forlængelse et professionelt køkken med alt hvad I skal bruge til festen, et unikt hovedhus, et stort aneks samt værelser til 58 overnattende gæster. 

Hos Heidi fra Edelsminde Gods får I god vejledning og service og vi værdsætter det gode samarbejde vi har skabt igennem årene.

Læs mere om Edelsminde Gods HER.

INTERESSERET I AT HØRE MERE OM VORES MØDEFORPLEJNING?

Søger du ny og anderledes mødeforplejning, vil vi meget gerne præsentere Spisetids mange muligheder for jer. 

Kontakt os på tlf. 62 20 22 00 eller skriv til os her.

Vi glæder os til at høre om jeres ønsker og behov  og sammensætte et uforpligtende tilbud til jeres møde eller arrangement.

moedeforplejning svendborg
moedeforplejning svendborg

ANDRE SELSKABSLOKALER & FESTSTEDER PÅ FYN