KONTAKT OS

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

DINER TRANSPORTABLE TIL HELE FYN

Hos Spisetid er mulighederne mange inden for catering, mad ud af huset eller totalarrangementer på Fyn. Vi glæder os til at høre om dine ønsker og behov, så vi sammen kan skræddersy den rette menu til dit arrangement eller virksomhed.

Kontakt os via kontaktformularen her, eller ring til os på 62 20 22 00. Når vi har været i dialog, kan vi sende dig et uforpligtende tilbud, som vi sammen kan gennemgå ved et personligt møde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

spisetid_mad_ud_af_huset_logo

SPISETID

tlf.: 62 20 22 00

Telefontid: kl. 10-15 – mandag til fredag


mail.: kontakt@spisetid.com

Spørgsmål vedrørende vores sommerrestaurant, kan besvares via restaurant@spisetid.com

CVR: 39798956

Adresse: Jessens Mole 17a, 5700 Svendborg

 

Find Spisetid på de sociale medier

Her ligger vi nyheder og billeder op af vores mad og events.

  NYHEDSBREV FRA SPISETID

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag 3-4 mails årligt om pop-up events, restauranttilbud samt andre tiltag som fx vores hverdags-take away.

  PRESSE

  SPISETID INVITERER TIL SYDFYNSKE SMAGSOPLEVELSER PÅ HAVNEFRONTEN

  Fredag 9. juli åbnede Svendborgs nye sommerrestaurant Spisetid i det gamle røgeris lokaler på havnen. Og det har været en herlig start med fyldte borde hele weekenden, fortæller indehaveren Jakob Hirsch, og noget kunne tyde på, at den historie fortsætter over sommeren.

  Ugeavisen Svendborg besøgte os kort efter åbningen til en snak om vores nye faciliteter og sommerrestauranten, der har fået en velbesøgt start. Læs med her og få et lille indblik i den nye dagligdag for vores sommerrestaurant og selskabslokale ved Svendborg Havn.

  GOURMETKOK FLYTTER TIL STØRRE KØKKEN OG ANSÆTTER MERE PERSONALE

  Trine og Jakob Hirsch, som står bag cateringvirksomheden Spisetid, samler og udvider sine aktiviteter i det gamle røgeri på Jessens Mole. Her er det planen at bygge et moderne produktionskøkken, selskabslokale samt en sommerrestaurant med tagterrasse med udsigt over vand og havn.

  Ugeavisen Svendborg tog os i stævne på vores nye køb af Jessens Mole 17A, til en snak om byggeplaner og idéer for vores nye sted. Læs med her og få et lille indblik i de nye planer for vores sommerrestaurant og selskabslokale ved Svendborg Havn.

  GOURMETKOK TIL SYDFYN MED PASSIONERET CATERING

  31-årige Jakob Hirsch med erfaring fra flere Michelin-restauranter har med sin familie bosat sig på Sydfyn, hvor han med sin nystartede virksomhed, Spisetid, vil ruske op i cateringbegrebet. Spisetid leverer inspirerende og velsmagende madoplevelser til selskaber og frokostordninger til virksomheder.

  Ugeavisen Svendborg kiggede forbi Spisetid til en snak om det outdated begreb catering, om gode råvarer og passionen for at lave moderne mad ud af huset Fyn.

  FØLG OS PÅ INSTAGRAM

  NY MENU

Augustmenuen er kørt godt i stilling og middagen sluttes med grønne stikkelsbær, hvid chokoladeskum, agurkesorbet & skovsyre.

Book bord på www.spisetid.com/restaurant
  NY MENU Augustmenuen er kørt godt i stilling og middagen sluttes med grønne stikkelsbær, hvid chokoladeskum, agurkesorbet & skovsyre. Book bord på www.spisetid.com/restaurant
  5 dage siden
  View on Instagram |
  1/9
  SIDSTE CHANCE FOR SMØRREBRØD

Vi har valgt, at lukke ned for vores frokostkort efter denne weekend, vi må indse at sommeren ikke er det samme som sidste år

Så kom forbi i dag eller i morgen og nyd et dejligt stykke smørrebrød og kolde lokale drikkevare. I dag har du endda mulighed for at sidde på tagterrassen og nyde udsigten til det fine sejlads med 40 bevaringsværdige skibe arrangeret af @svendborgevent.
  SIDSTE CHANCE FOR SMØRREBRØD Vi har valgt, at lukke ned for vores frokostkort efter denne weekend, vi må indse at sommeren ikke er det samme som sidste år Så kom forbi i dag eller i morgen og nyd et dejligt stykke smørrebrød og kolde lokale drikkevare. I dag har du endda mulighed for at sidde på tagterrassen og nyde udsigten til det fine sejlads med 40 bevaringsværdige skibe arrangeret af @svendborgevent.
  2 uger siden
  View on Instagram |
  2/9
  JULI MENUEN ER KLAR

Så er denne måneds menu klar som byder på:

•snacks•
anisblad m. grønne æbler, grillet agurk, luftig emulsion & dild 

ærtebælg m. urtecreme, hyldeblomst & porreaske

•forret•
grillet makrel m. peberrodsfløde, hestebønner, dehydrerede tomater, hjertesalat, ribs, persillecreme & tallerkensmækkere

•hovedret – share food•
farseret kulmule m. muslingsauce, squash, citron & tagetes 

eller

oksebavette m. syrlig fennikelkompot, hvidløg fra Øhave, hampefrø & fuglegræs

•små serveringer á part til hovedretten•
nye kartofler m. spinatpuré, urtesmør & krydderurter

grillet blomkål m. ristede svampe, bøgehatte, karamelliseret kålpuré, urteolie & bronzefennikel

grønne blade fra øhave m. sennepsvinaigrette & sprøde kerner

•dessert•
sydfynske hindbær m. solbærmarengs, krystalliseret hvid chokolade, skovmærkecreme, sorbet af hybenrose & skovsyre
  JULI MENUEN ER KLAR Så er denne måneds menu klar som byder på: •snacks• anisblad m. grønne æbler, grillet agurk, luftig emulsion & dild ærtebælg m. urtecreme, hyldeblomst & porreaske •forret• grillet makrel m. peberrodsfløde, hestebønner, dehydrerede tomater, hjertesalat, ribs, persillecreme & tallerkensmækkere •hovedret – share food• farseret kulmule m. muslingsauce, squash, citron & tagetes eller oksebavette m. syrlig fennikelkompot, hvidløg fra Øhave, hampefrø & fuglegræs •små serveringer á part til hovedretten• nye kartofler m. spinatpuré, urtesmør & krydderurter grillet blomkål m. ristede svampe, bøgehatte, karamelliseret kålpuré, urteolie & bronzefennikel grønne blade fra øhave m. sennepsvinaigrette & sprøde kerner •dessert• sydfynske hindbær m. solbærmarengs, krystalliseret hvid chokolade, skovmærkecreme, sorbet af hybenrose & skovsyre
  1 måned siden
  View on Instagram |
  3/9
  I dag er det sidste dag hvor vi serverer vores delevenlige landsstævne share food menu. Menuen kan nydes både til frokost og aften, på tagterrassen eller i restauranten.

Der er lidt borde tilbage til frokost og enkelte til første seating i aften. Der kommer masser af sultne gæster ind fra gaden, så hvis du vil sikre dig et af de sidste borde, så er det til tasterne nu.
  I dag er det sidste dag hvor vi serverer vores delevenlige landsstævne share food menu. Menuen kan nydes både til frokost og aften, på tagterrassen eller i restauranten. Der er lidt borde tilbage til frokost og enkelte til første seating i aften. Der kommer masser af sultne gæster ind fra gaden, så hvis du vil sikre dig et af de sidste borde, så er det til tasterne nu.
  1 måned siden
  View on Instagram |
  4/9
  I morgen har vi præmiere på vores helt egen øl udviklet med vores dygtige restaurantchef Anna(som har holdt hemmeligt for os, at hun så men også er ølsommerlier) og @svendborgsund_bryghus.

Tanken var at lave en god madøl, som også kan nydes uden. Den er inspireret af ‘Sol over Sundet’ og er en lys, lækker ale med frisk strejf af stikkelsbær og æble.

Vores egen øl kan du smage, når vi i morgen åbner en ‘Grill&Bar’ ved restauranten ved havnen. Her tilbyder vi gode lokale drikkevarer og skønne grillpølser fra det gode @hoekildegaard. Baren er åben fra torsdag til lørdag i denne uge.

Kom og nyd nogle festlige timer med musik, kunst, sport, teater og lækkerier fra vores bod.
  I morgen har vi præmiere på vores helt egen øl udviklet med vores dygtige restaurantchef Anna(som har holdt hemmeligt for os, at hun så men også er ølsommerlier) og @svendborgsund_bryghus. Tanken var at lave en god madøl, som også kan nydes uden. Den er inspireret af ‘Sol over Sundet’ og er en lys, lækker ale med frisk strejf af stikkelsbær og æble. Vores egen øl kan du smage, når vi i morgen åbner en ‘Grill&Bar’ ved restauranten ved havnen. Her tilbyder vi gode lokale drikkevarer og skønne grillpølser fra det gode @hoekildegaard. Baren er åben fra torsdag til lørdag i denne uge. Kom og nyd nogle festlige timer med musik, kunst, sport, teater og lækkerier fra vores bod.
  2 måneder siden
  View on Instagram |
  5/9
  SIDE ORDERS

Nyopgravede kartofler m. urtesmør & krydderurter

Spidskål fra @ohave.dk m. spinatcreme, sure hyldeblomst, puffet kapers & bronzefennikel

Grønne blade fra øhave m. sennepsvinaigrette & poppet boghvede
  SIDE ORDERS Nyopgravede kartofler m. urtesmør & krydderurter Spidskål fra @ohave.dk m. spinatcreme, sure hyldeblomst, puffet kapers & bronzefennikel Grønne blade fra øhave m. sennepsvinaigrette & poppet boghvede
  2 måneder siden
  View on Instagram |
  6/9
  Vores Landsstævne share food menu er nu klar til en travl og spændende uge.

Smag på de retter der frister dig eller lad os servere alle små 10 anretninger for dig og dine gæster.

Forretterne byder på:

Råmarineret lange m. urteemulsion, grønne stikkelsbær, ærter, grønne æbler & kørvel

Urtemarineret laks af bæredygtigt havbrug fra Færøerne m. hvide asparges fra Sydfyn, røget creme, råmarinerede rabarber, syltede korianderfrø & karse

Håndpillede rejer m. lettørrede tomater, grillet agurk, syrlige nye løg & fuglegræs
  Vores Landsstævne share food menu er nu klar til en travl og spændende uge. Smag på de retter der frister dig eller lad os servere alle små 10 anretninger for dig og dine gæster. Forretterne byder på: Råmarineret lange m. urteemulsion, grønne stikkelsbær, ærter, grønne æbler & kørvel Urtemarineret laks af bæredygtigt havbrug fra Færøerne m. hvide asparges fra Sydfyn, røget creme, råmarinerede rabarber, syltede korianderfrø & karse Håndpillede rejer m. lettørrede tomater, grillet agurk, syrlige nye løg & fuglegræs
  2 måneder siden
  View on Instagram |
  7/9
  I denne uge har vi, i forbindelse med DGI Landsstævnet, leget lidt med vores populære share food koncept. Vi har derfor udviklet en delevenlig menu, der kan bestilles både til frokost og aften. Kan du ikke lide at gå glip af noget, kan du få smagt på hele menuen med en skøn vinmenu til.

Se menuen her: www.spisetid.com/restaurant

Ugens bedste tip: Skal du have byens bedste spiseplads OG måske byens bedste måltid, så book bord hos os nu!

#restaurantsvendborg #restaurantsvendborghavn #spisisvendborg #dgilandsstævne2022 #l2022 #visitsvendborg
  I denne uge har vi, i forbindelse med DGI Landsstævnet, leget lidt med vores populære share food koncept. Vi har derfor udviklet en delevenlig menu, der kan bestilles både til frokost og aften. Kan du ikke lide at gå glip af noget, kan du få smagt på hele menuen med en skøn vinmenu til. Se menuen her: www.spisetid.com/restaurant Ugens bedste tip: Skal du have byens bedste spiseplads OG måske byens bedste måltid, så book bord hos os nu! #restaurantsvendborg #restaurantsvendborghavn #spisisvendborg #dgilandsstævne2022 #l2022 #visitsvendborg
  2 måneder siden
  View on Instagram |
  8/9
  I næste uge forvandles denne smukke havnepromenade til et kulturmeka af sport, teater, kunst, musik og ikke mindst mad når @dgi_landsstaevne tryllebinder Svendborg og Sydfyn i folkefest. Og vi GLÆDER os. 

Vi går i disse dage og forbereder en masse spændende ting til en forhåbentlig festligt, varm og travl uge.

I anledningen af Landsstævneugen har vi kastet os ud i et lidt andet menukort. Vi har nemlig bredt vores populære share food koncept endnu mere ud og går i den kommende uge all in på delemad. Kom og smag på de små retter du bedst kan lide eller lad os servere hele herlighedskortet for dig. Vi åbner allerede restauranten på tirsdag og har åbent til frokost og aften til og med lørdag.

Skal du have byens bedste spiseplads i næste uge, så er det til tasterne nu! Find share food menuen og book bord her👇🏻

https://spisetid.com/wp-content/uploads/2022/06/Menu-Landsstaevneugen.pdf
  I næste uge forvandles denne smukke havnepromenade til et kulturmeka af sport, teater, kunst, musik og ikke mindst mad når @dgi_landsstaevne tryllebinder Svendborg og Sydfyn i folkefest. Og vi GLÆDER os. Vi går i disse dage og forbereder en masse spændende ting til en forhåbentlig festligt, varm og travl uge. I anledningen af Landsstævneugen har vi kastet os ud i et lidt andet menukort. Vi har nemlig bredt vores populære share food koncept endnu mere ud og går i den kommende uge all in på delemad. Kom og smag på de små retter du bedst kan lide eller lad os servere hele herlighedskortet for dig. Vi åbner allerede restauranten på tirsdag og har åbent til frokost og aften til og med lørdag. Skal du have byens bedste spiseplads i næste uge, så er det til tasterne nu! Find share food menuen og book bord her👇🏻 https://spisetid.com/wp-content/uploads/2022/06/Menu-Landsstaevneugen.pdf
  2 måneder siden
  View on Instagram |
  9/9