KONTAKT OS

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

DINER TRANSPORTABLE TIL HELE FYN

Hos Spisetid er mulighederne mange inden for catering, mad ud af huset eller totalarrangementer på Fyn. Vi glæder os til at høre om dine ønsker og behov, så vi sammen kan skræddersy den rette menu til dit arrangement eller virksomhed.

Kontakt os via kontaktformularen her, eller ring til os på 62 20 22 00. Når vi har været i dialog, kan vi sende dig et uforpligtende tilbud, som vi sammen kan gennemgå ved et personligt møde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

spisetid_mad_ud_af_huset_logo

SPISETID

tlf.: 62 20 22 00

Telefontid:
mandag til fredag kl. 09.00-16.00
lørdag og søndag – lukket på telefonen 

mail udenfor telefontid: kontakt@spisetid.com
send os din henvendelse, samt navn og telefonnummer,

så kontakter vi dig hurtigst muligt

 

Spørgsmål vedrørende vores sommerrestaurant, kan besvares via restaurant@spisetid.com

CVR: 39798956

Adresse: Jessens Mole 17a, 5700 Svendborg

 

Find Spisetid på de sociale medier

Her ligger vi nyheder og billeder op af vores mad og events.

  NYHEDSBREV FRA SPISETID

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag 3-4 mails årligt om pop-up events, restauranttilbud samt andre tiltag som fx vores hverdags-take away.

  PRESSE

  SPISETID INVITERER TIL SYDFYNSKE SMAGSOPLEVELSER PÅ HAVNEFRONTEN

  Fredag 9. juli åbnede Svendborgs nye sommerrestaurant Spisetid i det gamle røgeris lokaler på havnen. Og det har været en herlig start med fyldte borde hele weekenden, fortæller indehaveren Jakob Hirsch, og noget kunne tyde på, at den historie fortsætter over sommeren.

  Ugeavisen Svendborg besøgte os kort efter åbningen til en snak om vores nye faciliteter og sommerrestauranten, der har fået en velbesøgt start. Læs med her og få et lille indblik i den nye dagligdag for vores sommerrestaurant og selskabslokale ved Svendborg Havn.

  GOURMETKOK FLYTTER TIL STØRRE KØKKEN OG ANSÆTTER MERE PERSONALE

  Trine og Jakob Hirsch, som står bag cateringvirksomheden Spisetid, samler og udvider sine aktiviteter i det gamle røgeri på Jessens Mole. Her er det planen at bygge et moderne produktionskøkken, selskabslokale samt en sommerrestaurant med tagterrasse med udsigt over vand og havn.

  Ugeavisen Svendborg tog os i stævne på vores nye køb af Jessens Mole 17A, til en snak om byggeplaner og idéer for vores nye sted. Læs med her og få et lille indblik i de nye planer for vores sommerrestaurant og selskabslokale ved Svendborg Havn.

  GOURMETKOK TIL SYDFYN MED PASSIONERET CATERING

  31-årige Jakob Hirsch med erfaring fra flere Michelin-restauranter har med sin familie bosat sig på Sydfyn, hvor han med sin nystartede virksomhed, Spisetid, vil ruske op i cateringbegrebet. Spisetid leverer inspirerende og velsmagende madoplevelser til selskaber og frokostordninger til virksomheder.

  Ugeavisen Svendborg kiggede forbi Spisetid til en snak om det outdated begreb catering, om gode råvarer og passionen for at lave moderne mad ud af huset Fyn.

  FØLG OS PÅ INSTAGRAM

  JULEN ER RYKKET IND

I fredags bød vi julen og årets første julefrokostgæster hjerteligt velkommen. De sultne gæster nød snacks og en fem retters menu med blandt andet to slags østers, kammuslinger, gråand, en lun osteanretning samt dessert med karamelsten og myseost.

Startskuddet er derfor gået og vi glæder os til mange hyggelige julefester hos Spisetid, på SIMAC samt at sende en masse julemad ud af huset. 

Har du styr på årets julefrokost inden jul? Ellers kan vi hjælpe dig! Find mere information på vores hjemmeside.
  JULEN ER RYKKET IND I fredags bød vi julen og årets første julefrokostgæster hjerteligt velkommen. De sultne gæster nød snacks og en fem retters menu med blandt andet to slags østers, kammuslinger, gråand, en lun osteanretning samt dessert med karamelsten og myseost. Startskuddet er derfor gået og vi glæder os til mange hyggelige julefester hos Spisetid, på SIMAC samt at sende en masse julemad ud af huset. Har du styr på årets julefrokost inden jul? Ellers kan vi hjælpe dig! Find mere information på vores hjemmeside.
  2 uger ago
  View on Instagram |
  1/9
  SKAL STEIN LEVERE DIN JULEFROKOST? 
... eller vil du hente den selv? 

Igen i år vil vi gerne hjælpe til mindre julestress - lad os klare maden til julefrokosten, så du blot skal invitere gæsterne, dække bordet og servere. 
Både det lune og det kolde er klar, anrettet på vores flotte stentøj og pakket forsvarligt - lettere bliver det ikke. 

Spisetids julefrokost laves i tre serveringer, som blandt andet byder på gammeldags modnede sild, færøsk gravad laks, gris i flere klæder, klassisk- og moderne kål og naturligvis har vi også sørget for risalamanden! 

Se hele menuen og udfyld bestillingsformularen her https://spisetid.com/julefrokost-ud-af-huset-2/ så er julefrokosten i hus.

Vi glæder os til at være med ved dit julebord!
  SKAL STEIN LEVERE DIN JULEFROKOST? ... eller vil du hente den selv? Igen i år vil vi gerne hjælpe til mindre julestress - lad os klare maden til julefrokosten, så du blot skal invitere gæsterne, dække bordet og servere. Både det lune og det kolde er klar, anrettet på vores flotte stentøj og pakket forsvarligt - lettere bliver det ikke. Spisetids julefrokost laves i tre serveringer, som blandt andet byder på gammeldags modnede sild, færøsk gravad laks, gris i flere klæder, klassisk- og moderne kål og naturligvis har vi også sørget for risalamanden! Se hele menuen og udfyld bestillingsformularen her https://spisetid.com/julefrokost-ud-af-huset-2/ så er julefrokosten i hus. Vi glæder os til at være med ved dit julebord!
  4 uger ago
  View on Instagram |
  2/9
  JULEFROKOST UD AF HUSET

Når årets sidste højtid skal fejres og familie, kollegaer og venner skal samles om den gode julemad, så kan Spisetid gøre det nemt og lækkert for dig. 

Vi tilbyder mad ud af huset til din julefrokost og bringer den gerne til festlighederne. 
Vi har sammensat en julemenu af vores bud på julefrokost, som rækker ud over det traditionelle og klassiske.

Se menuen, læs nærmere og bestil her: https://spisetid.com/julefrokost-ud-af-huset-2/

Vi glæder os til at lave julefrokost til jer!
  JULEFROKOST UD AF HUSET Når årets sidste højtid skal fejres og familie, kollegaer og venner skal samles om den gode julemad, så kan Spisetid gøre det nemt og lækkert for dig. Vi tilbyder mad ud af huset til din julefrokost og bringer den gerne til festlighederne. Vi har sammensat en julemenu af vores bud på julefrokost, som rækker ud over det traditionelle og klassiske. Se menuen, læs nærmere og bestil her: https://spisetid.com/julefrokost-ud-af-huset-2/ Vi glæder os til at lave julefrokost til jer!
  2 måneder ago
  View on Instagram |
  3/9
  HOVEDRET

Stegt lange med citrongelé, syrlige løg & cremet musling sauce

A part
• Nyopgravede kartofler med urtesmør & krydderurter
• Sydfynske salater med hyldeblomstvinaigrette & poppede kerne
• Stegte kantareller med syltede bøgehatte, ristede hampefrø & kirsebær
  HOVEDRET Stegt lange med citrongelé, syrlige løg & cremet musling sauce A part • Nyopgravede kartofler med urtesmør & krydderurter • Sydfynske salater med hyldeblomstvinaigrette & poppede kerne • Stegte kantareller med syltede bøgehatte, ristede hampefrø & kirsebær
  4 måneder ago
  View on Instagram |
  4/9
  NY MENU

Vi har endnu en gang begået en sommermenu af sydfynske råvarer.

Find den på vores hjemmeside www.spisetid.com/restaurant og book bord til en dejlig aften hos os. I denne uge er restauranten åben fredag og lørdag.
  NY MENU Vi har endnu en gang begået en sommermenu af sydfynske råvarer. Find den på vores hjemmeside www.spisetid.com/restaurant og book bord til en dejlig aften hos os. I denne uge er restauranten åben fredag og lørdag.
  4 måneder ago
  View on Instagram |
  5/9
  FORRET

Søde rejer m. urtesauce, grønne stikkelsbær & luftig urteemulsion

Kom og skyd sommerferien i gang hos Spisetid. I denne uge har vi åbent fra kl 17.30, onsdag til lørdag.
  FORRET Søde rejer m. urtesauce, grønne stikkelsbær & luftig urteemulsion Kom og skyd sommerferien i gang hos Spisetid. I denne uge har vi åbent fra kl 17.30, onsdag til lørdag.
  5 måneder ago
  View on Instagram |
  6/9
  NY MENU 

Så er der igen skiftet menu. Find menuen her: www.spisetid.com/restaurant

I næste uge har vi åbent onsdag, torsdag og lørdag.

God søndag
  NY MENU Så er der igen skiftet menu. Find menuen her: www.spisetid.com/restaurant I næste uge har vi åbent onsdag, torsdag og lørdag. God søndag
  5 måneder ago
  View on Instagram |
  7/9
  BOBLER PÅ HUSET

Vi har netop sendt vores nyhedsbrev ud(og det gør vi max 3-4 gange årligt). Her gemmer sig et tilbud om et glas bobler på huset når du booker bord og tilbringer en aften i vores selskab.

Vil du på “boblelisten”, så tilmeld dig her: https://mailchi.mp/ca1b0696e31d/untitled-page

Har du fået lagt planer for sankthans i morges? Ellers har vi et par ledige borde i restauranten og måske på tagterrassen hvis vejrguderne vil det.

📸 @jakobpagel
  BOBLER PÅ HUSET Vi har netop sendt vores nyhedsbrev ud(og det gør vi max 3-4 gange årligt). Her gemmer sig et tilbud om et glas bobler på huset når du booker bord og tilbringer en aften i vores selskab. Vil du på “boblelisten”, så tilmeld dig her: https://mailchi.mp/ca1b0696e31d/untitled-page Har du fået lagt planer for sankthans i morges? Ellers har vi et par ledige borde i restauranten og måske på tagterrassen hvis vejrguderne vil det. 📸 @jakobpagel
  6 måneder ago
  View on Instagram |
  8/9
  TJENERE SØGES!

Sommeren er godt i gang og vi kigger nu lidt ind i sensommeren og efteråret. Kalenderen er fyldt godt op med bookinger i restauranten samt selskaber i og ude af huset. I forbindelse med åbeningen af Molens Måltider i vores nye café og køkken på Ny Simac er erhvervskalenderen også godt fyldt op og vi søger derfor tjenere der har mod på vagter i begge huse.

Søger du et godt job i et ungt team, med vekslende vagter og arbejdsopgaver OG kan du tage en masse vagter også efter sommeren, så læs mere her eller del den med en der kunne være interesseret.

https://spisetid.com/wp-content/uploads/2023/06/Jobannonce-tjener_2023.pdf
  TJENERE SØGES! Sommeren er godt i gang og vi kigger nu lidt ind i sensommeren og efteråret. Kalenderen er fyldt godt op med bookinger i restauranten samt selskaber i og ude af huset. I forbindelse med åbeningen af Molens Måltider i vores nye café og køkken på Ny Simac er erhvervskalenderen også godt fyldt op og vi søger derfor tjenere der har mod på vagter i begge huse. Søger du et godt job i et ungt team, med vekslende vagter og arbejdsopgaver OG kan du tage en masse vagter også efter sommeren, så læs mere her eller del den med en der kunne være interesseret. https://spisetid.com/wp-content/uploads/2023/06/Jobannonce-tjener_2023.pdf
  6 måneder ago
  View on Instagram |
  9/9