KONTAKT OS

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

DINER TRANSPORTABLE TIL HELE FYN

Hos Spisetid er mulighederne mange inden for catering, mad ud af huset eller totalarrangementer på Fyn. Vi glæder os til at høre om dine ønsker og behov, så vi sammen kan skræddersy den rette menu til dit arrangement eller virksomhed.

Kontakt os via kontaktformularen her, eller ring til os på 22 74 52 34. Når vi har været i dialog, kan vi sende dig et uforpligtende tilbud, som vi sammen kan gennemgå ved et personligt møde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

spisetid_mad_ud_af_huset_logo

SPISETID Aps

tlf.: 22 74 52 34

mail.: kontakt@spisetid.com

CVR: 39798956

Adresse: Ryttervej 59, 5700 Svendborg

Køkkenet ligger i den gamle AMU skole.

 

Find Spisetid på de sociale medier

Her ligger vi nyheder og billeder op af vores mad og events.

  PRESSE

  GOURMETKOK FLYTTER TIL STØRRE KØKKEN OG ANSÆTTER MERE PERSONALE

  Jakob Hirsch, som for et år siden etablerede cateringvirksomheden Spisetid i Svendborg, har oplevet så stor efterspørgsel på sin mad, at han nu har ansat mere personale og er flyttet ind i stort produktionskøkken på Ryttervej.

  Ugeavisen Svendborg kiggede ind i vores nye køkken, hos Food ved Svendborg Erhvervsskole. Her talte vi lidt om samarbejdet med uddannelsesinstitutionen, de nye kompetencer vi har fået med ombord og om taknemligheden over den varme velkomst og støtte vi har fået igennem vores første år på Fyn.

  GOURMETKOK TIL SYDFYN MED PASSIONERET CATERING

  31-årige Jakob Hirsch med erfaring fra flere Michelin-restauranter har med sin familie bosat sig på Sydfyn, hvor han med sin nystartede virksomhed, Spisetid, vil ruske op i cateringbegrebet. Spisetid leverer inspirerende og velsmagende madoplevelser til selskaber og frokostordninger til virksomheder.

  Ugeavisen Svendborg kiggede forbi Spisetid til en snak om det outdated begreb catering, om gode råvarer og passionen for at lave moderne mad ud af huset Fyn.