KONTAKT OS

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

DINER TRANSPORTABLE TIL HELE FYN

Hos Spisetid er mulighederne mange inden for catering, mad ud af huset eller totalarrangementer på Fyn. Vi glæder os til at høre om dine ønsker og behov, så vi sammen kan skræddersy den rette menu til dit arrangement eller virksomhed.

Kontakt os via kontaktformularen her, eller ring til os på 62 20 22 00. Når vi har været i dialog, kan vi sende dig et uforpligtende tilbud, som vi sammen kan gennemgå ved et personligt møde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

spisetid_mad_ud_af_huset_logo

SPISETID

tlf.: 62 20 22 00

Telefontid: kl. 10-15 – mandag til fredag


mail.: kontakt@spisetid.com

Spørgsmål vedrørende vores sommerrestaurant, kan besvares via restaurant@spisetid.com

CVR: 39798956

Adresse: Jessens Mole 17a, 5700 Svendborg

 

Find Spisetid på de sociale medier

Her ligger vi nyheder og billeder op af vores mad og events.

  NYHEDSBREV FRA SPISETID

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag 3-4 mails årligt om pop-up events, restauranttilbud samt andre tiltag som fx vores hverdags-take away.

  PRESSE

  SPISETID INVITERER TIL SYDFYNSKE SMAGSOPLEVELSER PÅ HAVNEFRONTEN

  Fredag 9. juli åbnede Svendborgs nye sommerrestaurant Spisetid i det gamle røgeris lokaler på havnen. Og det har været en herlig start med fyldte borde hele weekenden, fortæller indehaveren Jakob Hirsch, og noget kunne tyde på, at den historie fortsætter over sommeren.

  Ugeavisen Svendborg besøgte os kort efter åbningen til en snak om vores nye faciliteter og sommerrestauranten, der har fået en velbesøgt start. Læs med her og få et lille indblik i den nye dagligdag for vores sommerrestaurant og selskabslokale ved Svendborg Havn.

  GOURMETKOK FLYTTER TIL STØRRE KØKKEN OG ANSÆTTER MERE PERSONALE

  Trine og Jakob Hirsch, som står bag cateringvirksomheden Spisetid, samler og udvider sine aktiviteter i det gamle røgeri på Jessens Mole. Her er det planen at bygge et moderne produktionskøkken, selskabslokale samt en sommerrestaurant med tagterrasse med udsigt over vand og havn.

  Ugeavisen Svendborg tog os i stævne på vores nye køb af Jessens Mole 17A, til en snak om byggeplaner og idéer for vores nye sted. Læs med her og få et lille indblik i de nye planer for vores sommerrestaurant og selskabslokale ved Svendborg Havn.

  GOURMETKOK TIL SYDFYN MED PASSIONERET CATERING

  31-årige Jakob Hirsch med erfaring fra flere Michelin-restauranter har med sin familie bosat sig på Sydfyn, hvor han med sin nystartede virksomhed, Spisetid, vil ruske op i cateringbegrebet. Spisetid leverer inspirerende og velsmagende madoplevelser til selskaber og frokostordninger til virksomheder.

  Ugeavisen Svendborg kiggede forbi Spisetid til en snak om det outdated begreb catering, om gode råvarer og passionen for at lave moderne mad ud af huset Fyn.

  FØLG OS PÅ INSTAGRAM

  Så er der ikke længe til, at vi igen åbner restauranten både til frokost og aften. Se frokostkortet allerede nu: https://spisetid.com/wp-content/uploads/2022/05/Spisetid-frokostkort.pdf

Vi glæder os til, at byde nye som kendte ansigter velkommen.

#restaurantsvendborg #frokostsvendborg #smørrebrødsvendborg #restaurantsvendborghavn

📸:@jakobpagel
  Så er der ikke længe til, at vi igen åbner restauranten både til frokost og aften. Se frokostkortet allerede nu: https://spisetid.com/wp-content/uploads/2022/05/Spisetid-frokostkort.pdf Vi glæder os til, at byde nye som kendte ansigter velkommen. #restaurantsvendborg #frokostsvendborg #smørrebrødsvendborg #restaurantsvendborghavn 📸:@jakobpagel
  1 uge siden
  View on Instagram |
  1/9
  Kålblomst, broccoliskud og hvidløg fra @ohave.dk - vi elsker, at der for alvor er gang i Katrines marker igen
  Kålblomst, broccoliskud og hvidløg fra @ohave.dk - vi elsker, at der for alvor er gang i Katrines marker igen
  Kålblomst, broccoliskud og hvidløg fra @ohave.dk - vi elsker, at der for alvor er gang i Katrines marker igen
  Kålblomst, broccoliskud og hvidløg fra @ohave.dk - vi elsker, at der for alvor er gang i Katrines marker igen
  2 uger siden
  View on Instagram |
  2/9
  På lørdag har vi sidste service i restauranten denne vinter. Snart går startskuddet for en travl selskabssæson inden vi igen åbner restauranten d. 2. juni. og 4 måneder frem.

Vi glæder os til at fylde huset med feststemte gæster og give dem en minderig helhedsoplevelse her på havnen. Kalenderen er også fyldt op med en masse bookinger af mad ud af huset og vi glæder os til at skabe glæde i telte, forsamlingshuse, lader, godser m.m.

Kom med ind og se forberedelserne til en fest i vores nye selskabslokale.
  På lørdag har vi sidste service i restauranten denne vinter. Snart går startskuddet for en travl selskabssæson inden vi igen åbner restauranten d. 2. juni. og 4 måneder frem. Vi glæder os til at fylde huset med feststemte gæster og give dem en minderig helhedsoplevelse her på havnen. Kalenderen er også fyldt op med en masse bookinger af mad ud af huset og vi glæder os til at skabe glæde i telte, forsamlingshuse, lader, godser m.m. Kom med ind og se forberedelserne til en fest i vores nye selskabslokale.
  2 måneder siden
  View on Instagram |
  3/9
  Sommeren er endelig nær og vi har derfor åbnet for bordreservationer i juni i restauranten. Vi HÅBER, at vi tidligt i år kan tage denne fantastiske tagterrasse i brug.

Vi går nu en travl selskabssæson i møde og derfor er lørdag d. 26. marts den sidste mulighed for at besøge restauranten. 

Torsdag d. 2. juni åbner vi igen og vi glæder os til endnu en omgang sommerrestaurant. Menukort for juni bliver synlig på hjemmesiden i maj.
  Sommeren er endelig nær og vi har derfor åbnet for bordreservationer i juni i restauranten. Vi HÅBER, at vi tidligt i år kan tage denne fantastiske tagterrasse i brug. Vi går nu en travl selskabssæson i møde og derfor er lørdag d. 26. marts den sidste mulighed for at besøge restauranten. Torsdag d. 2. juni åbner vi igen og vi glæder os til endnu en omgang sommerrestaurant. Menukort for juni bliver synlig på hjemmesiden i maj.
  2 måneder siden
  View on Instagram |
  4/9
  NY MENU

Så er den nye menu dukket op på hjemmesiden www.spisetid.com/bestil

Den byder blandt andet på stenbidderrogn, ramsløg, overvintrede broccoli fra @ohave.dk, egebladsolie og havesyresorbet.

Book bord til weekenden, NU! Restauranten har åbent i marts og vender først tilbage i juni igen, grundet private selskaber i og uden for huset.

#spisetid #restaurantisvendborg #spisudesvendborg #gourmetrestaurantsvendborg
📸 @jakobpagel
  NY MENU Så er den nye menu dukket op på hjemmesiden www.spisetid.com/bestil Den byder blandt andet på stenbidderrogn, ramsløg, overvintrede broccoli fra @ohave.dk, egebladsolie og havesyresorbet. Book bord til weekenden, NU! Restauranten har åbent i marts og vender først tilbage i juni igen, grundet private selskaber i og uden for huset. #spisetid #restaurantisvendborg #spisudesvendborg #gourmetrestaurantsvendborg 📸 @jakobpagel
  3 måneder siden
  View on Instagram |
  5/9
  PÅSKEFROKOST 

På en smuk dag som i dag, kan man nærmest dufte foråret. Vi elsker foråret fordi årstiden også betyder nye, friske, spæde og spændstige grøntsager, urter med mere. Oven på endnu en lang vinter, glæder vi os så meget til at lave mad af de grønne forårsbebudere og vi har derfor sammensat endnu en påskefrokost - take away style.

Menuen indeholder seks små forårs/påskeretter som kan nydes hjemme eller i den smukke natur. Maden er pakket i engangsemballage, så alt du skal gøre er at hente det hos Spisetid, Jessens Mole 17a i Svendborg og frembringe spiseredskaber. 

Påskefrokosten kan bestilles lige her: 
www.spisetid.com/bestil

Maden kan bestilles til torsdag d. 14.4., og frem til søndag d. 17.4. Vi skal modtage din bestilling senest d. 4.4.

#spisetid #påskefrokost #påskefrokostmenu #madudafhusetsvendborg
  PÅSKEFROKOST På en smuk dag som i dag, kan man nærmest dufte foråret. Vi elsker foråret fordi årstiden også betyder nye, friske, spæde og spændstige grøntsager, urter med mere. Oven på endnu en lang vinter, glæder vi os så meget til at lave mad af de grønne forårsbebudere og vi har derfor sammensat endnu en påskefrokost - take away style. Menuen indeholder seks små forårs/påskeretter som kan nydes hjemme eller i den smukke natur. Maden er pakket i engangsemballage, så alt du skal gøre er at hente det hos Spisetid, Jessens Mole 17a i Svendborg og frembringe spiseredskaber. Påskefrokosten kan bestilles lige her: www.spisetid.com/bestil Maden kan bestilles til torsdag d. 14.4., og frem til søndag d. 17.4. Vi skal modtage din bestilling senest d. 4.4. #spisetid #påskefrokost #påskefrokostmenu #madudafhusetsvendborg
  3 måneder siden
  View on Instagram |
  6/9
  LEDIGE BORDE PÅ FREDAG

Kom og forkæl dig selv og en favoritperson på fredag, hvor vi har et par borde ledige. Book bord på Spisetid.com

#restaurantisvendborg #spisetid #gourmetrestaurant #lokaleråvarer
  LEDIGE BORDE PÅ FREDAG Kom og forkæl dig selv og en favoritperson på fredag, hvor vi har et par borde ledige. Book bord på Spisetid.com #restaurantisvendborg #spisetid #gourmetrestaurant #lokaleråvarer
  3 måneder siden
  View on Instagram |
  7/9
  Godt madhåndværk skabes af teknik, tilsmagning, gode og friske råvarer der behandles og bearbejdes fra bunden og ikke mindst systematisk orden.
  Godt madhåndværk skabes af teknik, tilsmagning, gode og friske råvarer der behandles og bearbejdes fra bunden og ikke mindst systematisk orden.
  4 måneder siden
  View on Instagram |
  8/9
  Om én måned åbner vi atter restauranten. På vores hjemmeside ligger menuen nu klar, som til forret byder på kammusling m. langtidsbagt knoldselleri, cremet svampe bisque, ramsløgskapers & skovsyre.

Vi glæder os rigtig meget til, at byde nye som bekendte ansigter velkommen hos Spisetid.
  Om én måned åbner vi atter restauranten. På vores hjemmeside ligger menuen nu klar, som til forret byder på kammusling m. langtidsbagt knoldselleri, cremet svampe bisque, ramsløgskapers & skovsyre. Vi glæder os rigtig meget til, at byde nye som bekendte ansigter velkommen hos Spisetid.
  5 måneder siden
  View on Instagram |
  9/9