KONTAKT OS

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

DINER TRANSPORTABLE TIL HELE FYN

Hos Spisetid er mulighederne mange inden for catering, mad ud af huset eller totalarrangementer på Fyn. Vi glæder os til at høre om dine ønsker og behov, så vi sammen kan skræddersy den rette menu til dit arrangement eller virksomhed.

Kontakt os via kontaktformularen her, eller ring til os på 62 20 22 00. Når vi har været i dialog, kan vi sende dig et uforpligtende tilbud, som vi sammen kan gennemgå ved et personligt møde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

spisetid_mad_ud_af_huset_logo

SPISETID

tlf.: 62 20 22 00

Telefontid:
mandag til fredag kl. 09.00-16.00
lørdag og søndag – lukket på telefonen 

mail udenfor telefontid: kontakt@spisetid.com
send os din henvendelse, samt navn og telefonnummer,

så kontakter vi dig hurtigst muligt

 

Spørgsmål vedrørende vores sommerrestaurant, kan besvares via restaurant@spisetid.com

CVR: 39798956

Adresse: Jessens Mole 17a, 5700 Svendborg

 

Find Spisetid på de sociale medier

Her ligger vi nyheder og billeder op af vores mad og events.

  NYHEDSBREV FRA SPISETID

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag 3-4 mails årligt om pop-up events, restauranttilbud samt andre tiltag som fx vores hverdags-take away.

  PRESSE

  SPISETID INVITERER TIL SYDFYNSKE SMAGSOPLEVELSER PÅ HAVNEFRONTEN

  Fredag 9. juli åbnede Svendborgs nye sommerrestaurant Spisetid i det gamle røgeris lokaler på havnen. Og det har været en herlig start med fyldte borde hele weekenden, fortæller indehaveren Jakob Hirsch, og noget kunne tyde på, at den historie fortsætter over sommeren.

  Ugeavisen Svendborg besøgte os kort efter åbningen til en snak om vores nye faciliteter og sommerrestauranten, der har fået en velbesøgt start. Læs med her og få et lille indblik i den nye dagligdag for vores sommerrestaurant og selskabslokale ved Svendborg Havn.

  GOURMETKOK FLYTTER TIL STØRRE KØKKEN OG ANSÆTTER MERE PERSONALE

  Trine og Jakob Hirsch, som står bag cateringvirksomheden Spisetid, samler og udvider sine aktiviteter i det gamle røgeri på Jessens Mole. Her er det planen at bygge et moderne produktionskøkken, selskabslokale samt en sommerrestaurant med tagterrasse med udsigt over vand og havn.

  Ugeavisen Svendborg tog os i stævne på vores nye køb af Jessens Mole 17A, til en snak om byggeplaner og idéer for vores nye sted. Læs med her og få et lille indblik i de nye planer for vores sommerrestaurant og selskabslokale ved Svendborg Havn.

  GOURMETKOK TIL SYDFYN MED PASSIONERET CATERING

  31-årige Jakob Hirsch med erfaring fra flere Michelin-restauranter har med sin familie bosat sig på Sydfyn, hvor han med sin nystartede virksomhed, Spisetid, vil ruske op i cateringbegrebet. Spisetid leverer inspirerende og velsmagende madoplevelser til selskaber og frokostordninger til virksomheder.

  Ugeavisen Svendborg kiggede forbi Spisetid til en snak om det outdated begreb catering, om gode råvarer og passionen for at lave moderne mad ud af huset Fyn.

  FØLG OS PÅ INSTAGRAM

  En eftermiddag i GINens tegn med gode venner fra @vildmedvinsvendborg og @eventbyb. Tak for besøget!
  En eftermiddag i GINens tegn med gode venner fra @vildmedvinsvendborg og @eventbyb. Tak for besøget!
  3 måneder ago
  View on Instagram |
  1/9
  HVAD SKAL DU PÅ LØRDAG? 

Hvis du er til til gin og ekstravagante spiseoplevelser, har vi planen. 
Vi byder, i samarbejde med Vildmedvin Svendborg, velkommen til 'Gin Extravaganza' på lørdag kl. 14.00. Der er stadig et par ledige pladser - skynd dig at bestille din!

Vi dækker op til en overdådig ginfrokost og smager nøje afstemt gin og gincocktails til. Menu du ikke må snyde dig selv for, kan du se her: 

SNACKS
Karseis m. syrnet kartofler, osetra kaviar & purløg
Danske østers ”naturel”
Sandwich af kartoffelchips m. hybenroser, røget creme & aromatiske urter

FORRET
Saltet dansk ørred m. græskar, æbleeddike, syrlig tomatbouillon & grønne urter
Surdejsbrød & rørt smør

MELLEMRET
Dansk sorthummer fra Mols m. jordskokcreme, sprød pumpernikkel, kold peberrodssne, syltet perleløg & ramsløg

HOVEDRET
Oksemørbrad m. langtidsbagt knoldselleri, karamelliseret puré, råsyltede tyttebær, kalvesauce, trøfler & timian

DESSERT
Myseostmousse m. æble, saltet karamel, bagt æblepuré & sorbet

Læs mere og køb billet her: https://www.facebook.com/events/343264361684311/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D
  HVAD SKAL DU PÅ LØRDAG? Hvis du er til til gin og ekstravagante spiseoplevelser, har vi planen. Vi byder, i samarbejde med Vildmedvin Svendborg, velkommen til 'Gin Extravaganza' på lørdag kl. 14.00. Der er stadig et par ledige pladser - skynd dig at bestille din! Vi dækker op til en overdådig ginfrokost og smager nøje afstemt gin og gincocktails til. Menu du ikke må snyde dig selv for, kan du se her: SNACKS Karseis m. syrnet kartofler, osetra kaviar & purløg Danske østers ”naturel” Sandwich af kartoffelchips m. hybenroser, røget creme & aromatiske urter FORRET Saltet dansk ørred m. græskar, æbleeddike, syrlig tomatbouillon & grønne urter Surdejsbrød & rørt smør MELLEMRET Dansk sorthummer fra Mols m. jordskokcreme, sprød pumpernikkel, kold peberrodssne, syltet perleløg & ramsløg HOVEDRET Oksemørbrad m. langtidsbagt knoldselleri, karamelliseret puré, råsyltede tyttebær, kalvesauce, trøfler & timian DESSERT Myseostmousse m. æble, saltet karamel, bagt æblepuré & sorbet Læs mere og køb billet her: https://www.facebook.com/events/343264361684311/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D
  3 måneder ago
  View on Instagram |
  2/9
  SØDT TIL JUL & NYTÅR 

Sofie har lavet en test på konfektpakken - og vi kan hilse og sige at de smager himmelsk! 

Her ses de tre varianter. Pakken indeholder én af hver og koster kr. 55 pr. pakke.
Bestil dine konfektpakker nu, ved at sende en mail på takeaway@spisetid.com og indbetal på mobilepay nummer 58067 (Spisetids ApS). 
Bestilling inden onsdag d. 20. december kl. 12.00. 

Pakkerne kan hentes torsdag d. 21. december hos vores søsterforretning 'Molens Måltider' på SIMAC mellem kl. 09.00-18.00. Adressen er Nordre havnevej 4, 5700 Svendborg. 
Ved afhentning er pakkerne på frost. Når du kommer hjem, holder du det frossent indtil én time før servering. Her tages pakkerne op, sættes i køleskabet og nydes derefter. 

Vi glæder os til at være med på dit jule- og nytårsbord!
  SØDT TIL JUL & NYTÅR Sofie har lavet en test på konfektpakken - og vi kan hilse og sige at de smager himmelsk! Her ses de tre varianter. Pakken indeholder én af hver og koster kr. 55 pr. pakke. Bestil dine konfektpakker nu, ved at sende en mail på takeaway@spisetid.com og indbetal på mobilepay nummer 58067 (Spisetids ApS). Bestilling inden onsdag d. 20. december kl. 12.00. Pakkerne kan hentes torsdag d. 21. december hos vores søsterforretning 'Molens Måltider' på SIMAC mellem kl. 09.00-18.00. Adressen er Nordre havnevej 4, 5700 Svendborg. Ved afhentning er pakkerne på frost. Når du kommer hjem, holder du det frossent indtil én time før servering. Her tages pakkerne op, sættes i køleskabet og nydes derefter. Vi glæder os til at være med på dit jule- og nytårsbord!
  6 måneder ago
  View on Instagram |
  3/9
  JULEN ER RYKKET IND

I fredags bød vi julen og årets første julefrokostgæster hjerteligt velkommen. De sultne gæster nød snacks og en fem retters menu med blandt andet to slags østers, kammuslinger, gråand, en lun osteanretning samt dessert med karamelsten og myseost.

Startskuddet er derfor gået og vi glæder os til mange hyggelige julefester hos Spisetid, på SIMAC samt at sende en masse julemad ud af huset. 

Har du styr på årets julefrokost inden jul? Ellers kan vi hjælpe dig! Find mere information på vores hjemmeside.
  JULEN ER RYKKET IND I fredags bød vi julen og årets første julefrokostgæster hjerteligt velkommen. De sultne gæster nød snacks og en fem retters menu med blandt andet to slags østers, kammuslinger, gråand, en lun osteanretning samt dessert med karamelsten og myseost. Startskuddet er derfor gået og vi glæder os til mange hyggelige julefester hos Spisetid, på SIMAC samt at sende en masse julemad ud af huset. Har du styr på årets julefrokost inden jul? Ellers kan vi hjælpe dig! Find mere information på vores hjemmeside.
  7 måneder ago
  View on Instagram |
  4/9
  SKAL STEIN LEVERE DIN JULEFROKOST? 
... eller vil du hente den selv? 

Igen i år vil vi gerne hjælpe til mindre julestress - lad os klare maden til julefrokosten, så du blot skal invitere gæsterne, dække bordet og servere. 
Både det lune og det kolde er klar, anrettet på vores flotte stentøj og pakket forsvarligt - lettere bliver det ikke. 

Spisetids julefrokost laves i tre serveringer, som blandt andet byder på gammeldags modnede sild, færøsk gravad laks, gris i flere klæder, klassisk- og moderne kål og naturligvis har vi også sørget for risalamanden! 

Se hele menuen og udfyld bestillingsformularen her https://spisetid.com/julefrokost-ud-af-huset-2/ så er julefrokosten i hus.

Vi glæder os til at være med ved dit julebord!
  SKAL STEIN LEVERE DIN JULEFROKOST? ... eller vil du hente den selv? Igen i år vil vi gerne hjælpe til mindre julestress - lad os klare maden til julefrokosten, så du blot skal invitere gæsterne, dække bordet og servere. Både det lune og det kolde er klar, anrettet på vores flotte stentøj og pakket forsvarligt - lettere bliver det ikke. Spisetids julefrokost laves i tre serveringer, som blandt andet byder på gammeldags modnede sild, færøsk gravad laks, gris i flere klæder, klassisk- og moderne kål og naturligvis har vi også sørget for risalamanden! Se hele menuen og udfyld bestillingsformularen her https://spisetid.com/julefrokost-ud-af-huset-2/ så er julefrokosten i hus. Vi glæder os til at være med ved dit julebord!
  7 måneder ago
  View on Instagram |
  5/9
  JULEFROKOST UD AF HUSET

Når årets sidste højtid skal fejres og familie, kollegaer og venner skal samles om den gode julemad, så kan Spisetid gøre det nemt og lækkert for dig. 

Vi tilbyder mad ud af huset til din julefrokost og bringer den gerne til festlighederne. 
Vi har sammensat en julemenu af vores bud på julefrokost, som rækker ud over det traditionelle og klassiske.

Se menuen, læs nærmere og bestil her: https://spisetid.com/julefrokost-ud-af-huset-2/

Vi glæder os til at lave julefrokost til jer!
  JULEFROKOST UD AF HUSET Når årets sidste højtid skal fejres og familie, kollegaer og venner skal samles om den gode julemad, så kan Spisetid gøre det nemt og lækkert for dig. Vi tilbyder mad ud af huset til din julefrokost og bringer den gerne til festlighederne. Vi har sammensat en julemenu af vores bud på julefrokost, som rækker ud over det traditionelle og klassiske. Se menuen, læs nærmere og bestil her: https://spisetid.com/julefrokost-ud-af-huset-2/ Vi glæder os til at lave julefrokost til jer!
  8 måneder ago
  View on Instagram |
  6/9
  HOVEDRET

Stegt lange med citrongelé, syrlige løg & cremet musling sauce

A part
• Nyopgravede kartofler med urtesmør & krydderurter
• Sydfynske salater med hyldeblomstvinaigrette & poppede kerne
• Stegte kantareller med syltede bøgehatte, ristede hampefrø & kirsebær
  HOVEDRET Stegt lange med citrongelé, syrlige løg & cremet musling sauce A part • Nyopgravede kartofler med urtesmør & krydderurter • Sydfynske salater med hyldeblomstvinaigrette & poppede kerne • Stegte kantareller med syltede bøgehatte, ristede hampefrø & kirsebær
  10 måneder ago
  View on Instagram |
  7/9
  NY MENU

Vi har endnu en gang begået en sommermenu af sydfynske råvarer.

Find den på vores hjemmeside www.spisetid.com/restaurant og book bord til en dejlig aften hos os. I denne uge er restauranten åben fredag og lørdag.
  NY MENU Vi har endnu en gang begået en sommermenu af sydfynske råvarer. Find den på vores hjemmeside www.spisetid.com/restaurant og book bord til en dejlig aften hos os. I denne uge er restauranten åben fredag og lørdag.
  11 måneder ago
  View on Instagram |
  8/9
  FORRET

Søde rejer m. urtesauce, grønne stikkelsbær & luftig urteemulsion

Kom og skyd sommerferien i gang hos Spisetid. I denne uge har vi åbent fra kl 17.30, onsdag til lørdag.
  FORRET Søde rejer m. urtesauce, grønne stikkelsbær & luftig urteemulsion Kom og skyd sommerferien i gang hos Spisetid. I denne uge har vi åbent fra kl 17.30, onsdag til lørdag.
  11 måneder ago
  View on Instagram |
  9/9