OM SPISETID

SPISETID DRIVES AF DET GODE HÅNDVÆRK, ÅRSTIDERNES DYNAMISKE SÆSONER OG NYTÆNKNING

CATERING

Catering fra Spisetid er skabt af professionelle og passionerede mad– og oplevelsesproducenter med over 15 års erfaring fra restaurations- og kantinebranchen i København.

Jakob Hirsch er stifteren og manden bag Spisetid. Jakob har arbejdet i mange år hos en slagter, og han startede sin kokkeuddannelse på Hotel- & Restaurantskolen i 2008. Han har stået i lære hos den anerkendte Michelin restaurant Søllerød Kro og den moderne, nytænkende restaurant Mielcke & Hurtigkarl. De to stærke og meget forskelligartede køkkenstile har givet Jakob et bredt, professionelt og gastronomisk fundament og håndværk. Jakob har ligeledes arbejdet hos Aamanns Establissement samt Michelinrestauranterne Maeemo i Oslo og Studio i København. Siden hen har han været køkkenchef for Horten Advokaternes frokostkantine, inden det idylliske liv på Sydfyn lokkede ham ud på nye eventyr sammen med hans hustru Trine og deres to sønner.

SPISETID ER FYNS NYE CATERINGLEVERANDØR

Spisetid er professionel cateringleverandør, etableret i 2018. Vi har plantet vores gastronomiske rødder i den Fynske muld, fordi vi her er omgivet af nogle af Danmarks bedste råvarer og gæstfrie mennesker. Vi ser os selv som de nye, de kreative men også de erfarne og professionelle. Det håber vi, at du har lyst til at opleve. Hos os er madoplevelsen og servicen kompromisløs og vi er kendt for det personlige værtskab.

Spisetid laver og leverer catering ud af huset til alle fester på Fyn og tilbyder frokostordning til lokale virksomheder på Sydfyn.

Trine og Jakob Hirsch

MANIFEST

Spisetid drives af det gode håndværk, årstidernes dynamiske sæsoner og konstant nytænkning.

Vores mad er skabt af moderne og nordisk madhåndværk, mens vi tilsmiler det klassiske køkken og inspireres af hele verdenskøkkenet.

Spisetids hemmelige teknik er tilsmagning og omhu. Vi laver ærlig mad og alting er selvfølgelig hjemmelavet og frisklavet fra bunden. Vores mad udfordrer, forbavser og inspirerer vores gæster og skaber mindeværdige smagsoplevelser.

Vores anretningsæstetik er anderledes. Maden komplimenteres ikke med et salatblad i enden af fadet, falsk kaviar eller en tomat udskåret som en tulipan. Vores mad taler for sig selv og kommunikerer direkte til din appetit.

SPISETIDS ANBEFALINGER

Se flere anbefalinger på vores facebookside HER.

SPISETIDS ANBEFALINGER

Se flere anbefalinger på vores facebookside HER.

mad til bryllup

RÅVARER

Vi laver sæsonbetonet mad med fokus på naturen og årstidens diversitet. I størst mulig omfang bruger vi lokale råvarer og sanker fra Sydfyns skønne natur. Vores etik er at bruge hele råvaren, oversete grøntsager og glemte udskæringer eller arter for at minimere overforbrug og madspild samt for at inspirere til råvarernes enorme diversitet og anvendelsesmuligheder.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og prioriterer oprindelse højt. Dyrevelfærd og bæredygtighed har stor betydning i vores valg af leverandører. Vores kød køber vi fx hos Grambogård ved Tommerup, som opdrætter med stor respekt og slagter dyret på stedet.

SOMMERRESTAURANT OG SELSKABSLOKALE I SVENDBORG

Vi har arbejdet hårdt på at realisere en stor drøm. At få vores helt eget sted, hvor vi kan invitere gæster indenfor og “hjem” til Spisetid. I sommeren 2021 åbnede vi endelig vores sommerrestaurant og selskabslokale ved Svendborg Havn,

Læs mere her om vores tanker og planer for vores nye faciliteter på Jessens Mole 17a, ved Svendborg Havn.

luksus moedepakke fyn
luksus moedepakke fyn

SOMMERRESTAURANT OG SELSKABSLOKALE I SVENDBORG

Vi har arbejdet hårdt på at realisere en stor drøm. At få vores helt eget sted, hvor vi kan invitere gæster indenfor og “hjem” til Spisetid. I sommeren 2021 åbnede vi endelig vores sommerrestaurant og selskabslokale ved Svendborg Havn,

Læs mere her om vores tanker og planer for vores nye faciliteter på Jessens Mole 17a, ved Svendborg Havn.

CATERING TIL ALLE DØGNETS SPISETIDER

Spisetid er cateringleverandør og tilbyder catering ud af huset uanset anledning. Du sætter måltidets rammer, vi skaber og leverer indholdet. Nemt og bekvemt.

Vi har stor respekt for vores håndværk og kan via stærke smagsløg og nytænkning tilbyde måltidsoplevelser til alle døgnets spisetider. Vores formål er at skabe et inspirerende og velsmagende måltid, der ikke kun mætter i maven, men også i sindet. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg så du før, under og efter dit arrangement kan hengive dig til og nyde måltidet og selskabet. Din tryghed skaber vi gennem vores gode forberedelser og leverancer leveret til tiden og med alt klar på forhånd. Kontakt os nu, og fortæl os om dit arrangement. 

HOS SPISETID FÅR DU GOD OG PROFESSIONEL SERVICE

  • Professionelle og passionerede tjenere, kokke og koordinatorer, som vil gøre deres ypperste for, at give jer en stor oplevelse
  • 15 års erfaring fra restaurations- og bryllupsbranchen samt høj faglighed
  • Moderne selskabsmad lavet af gode, sæsonbetonet råvarer fra Sydfyn og Fyn
  • Vi laver skræddersyet menuer til vores kunder og sender gerne et uforpligtende tilbud
  • Vores køkkenstil er usnobbet, nytænkende og vores vigtigste håndværk er tilsmagning og nye smagskombinationer
catering af mad ud af huset

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE OM DIN VIRKSOMHED ELLER FEST