OM SPISETID

SPISETID DRIVES AF DET GODE HÅNDVÆRK, ÅRSTIDERNES DYNAMISKE SÆSONER OG KONSTANT NYTÆNKNING

CATERINGLEVERANDØR

Cateringleverandør Spisetid er skabt af professionelle og passionerede mad– og oplevelsesproducenter med over 15 års erfaring fra restaurations- og kantinebranchen i København.

Jakob Hirsch er stifteren og manden bag Spisetid. Jakob har arbejdet i mange år hos en slagter, og han startede sin kokkeuddannelse på Hotel- & Restaurantskolen i 2008. Han har stået i lære hos den anerkendte Michelin restaurant Søllerød Kro og den moderne, nytænkende restaurant Mielcke & Hurtigkarl. De to stærke og meget forskelligartede køkkenstile har givet Jakob et bredt, professionelt og gastronomisk fundament og håndværk. Jakob har ligeledes arbejdet hos Aamanns Establissement samt Michelinrestauranterne Maeemo i Oslo og Studio i København. Siden hen har han været køkkenchef for Horten Advokaternes frokostkantine, inden det idylliske liv på Sydfyn lokkede ham ud på nye eventyr.

 

FYNS NYE CATERINGLEVERANDØR

Spisetid er professionel cateringleverandør, etableret i 2018. Vi har plantet vores gastronomiske rødder i den Fynske muld, fordi vi her er omgivet af nogle af Danmarks bedste råvarer og gæstfrie mennesker. Vi ser os selv som de nye, de kreative men også de erfarne og professionelle. Det håber vi, at du har lyst til at opleve. Hos os er madoplevelsen og servicen kompromisløs og vi er kendt for det personlige værtskab.

Spisetid laver og leverer mad ud af huset til alle fester på Fyn og tilbyder frokostordning til lokale virksomheder på Sydfyn.

MANIFEST

Spisetid drives af det gode håndværk, årstidernes dynamiske sæsoner og konstant nytænkning.

Vores mad er skabt af moderne og nordisk madhåndværk, mens vi tilsmiler det klassiske køkken og inspireres af hele verdenskøkkenet.

Spisetids hemmelige teknik er tilsmagning og omhu. Vi laver ærlig mad og alting er selvfølgelig hjemmelavet og frisklavet fra bunden. Vores mad udfordrer, forbavser og inspirerer vores gæster og skaber mindeværdige smagsoplevelser.

Vores anretningsæstetik er anderledes. Maden komplimenteres ikke med et salatblad i enden af fadet, falsk kaviar eller en tomat udskåret som en tulipan. Vores mad taler for sig selv og kommunikerer direkte til din appetit.

RÅVARER

Vi laver sæsonbetonet mad med fokus på naturen og årstidens diversitet. I størst mulig omfang bruger vi lokale råvarer og sanker fra Sydfyns skønne natur. Vores etik er at bruge hele råvaren, oversete grøntsager og glemte udskæringer eller arter for at minimere overforbrug og madspild samt for at inspirere til råvarernes enorme diversitet og anvendelsesmuligheder.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og prioriterer oprindelse højt. Dyrevelfærd og bæredygtighed har stor betydning i vores valg af leverandører.

MÅLTIDSOPLEVELSER TIL ALLE DØGNETS SPISETIDER

Spisetid er cateringleverandør og tilbyder mad ud af huset uanset anledning. Du sætter måltidets rammer, vi skaber og leverer indholdet. Nemt og bekvemt.

Vi har stor respekt for vores håndværk og kan via stærke smagsløg og nytænkning tilbyde måltidsoplevelser til alle døgnets spisetider. Vores formål er at skabe et inspirerende og velsmagende måltid, der ikke kun mætter i maven, men også i sindet. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg så du før, under og efter dit arrangement kan hengive dig til og nyde måltidet og selskabet. Din tryghed skaber vi gennem vores gode forberedelser og leverancer leveret til tiden og med alt klar på forhånd. Kontakt os nu, og fortæl os om dit arrangement. Ring til os på tlf.: 22 74 52 34 eller skriv til os via kontaktformularen her →

KONTAKT OS HER

Kundernes anbefalinger

Gourmetkok til Sydfyn med passioneret catering

31-årige Jakob Hirsch med erfaring fra flere Michelin-restauranter har med sin familie bosat sig på Sydfyn, hvor han med sin nystartede virksomhed, Spisetid, vil ruske op i cateringbegrebet. Spisetid leverer inspirerende og velsmagende madoplevelser til selskaber og frokostordninger til virksomheder.

Ugeavisen Svendborg kiggede forbi Spisetid til en snak om det outdated begreb catering, om gode råvarer og passionen for at lave moderne mad ud af huset Fyn.