MAD TIL VIRKSOMHEDER

SPISETID TILBYDER NYTÆNKENDE MAD TIL VIRKSOMHEDER PÅ FYN

MODERNE MAD TIL FYNSKE VIRKSOMHEDER

Spisetid sender mad ud af huset til firmaer i Svendborg, Odense og omegn, både som fast frokostordning og til mødeforplejning. Vi tilbyder også unikke konferencepakker hos Spisetids møde- og konferencefaciliteter midt i Svendborg med udsigt til havnen. Så uanset om din virksomhed ønsker mad til jeres frokost, møde eller en af vores konferencepakker, så leverer Spisetid altid mad, der er moderne og velsmagende.

FROKOSTORDNING

Er det tid til fornyelse på din arbejdsplads til frokost? Vil I udskifte jeres kantineordning eller frokostordning og sørge for at jeres firmas frokost er både lækker, bæredygtig og til en god pris? Spisetid leverer nytænkende og moderne frokostordning, hvor der er fokus på lokale råvarer fra Sydfyn sammensat til velsmagende retter.

MODERNE MØDEFACILITETER VED SVENDBORG HAVN

Mødelokalet er moderne, funktionelt og har den skønneste udsigt ud til Svendborgs maritime midtpunkt. Vores mødelokale ligger ganske få meter fra tog- og busstation, færgeoverfart samt hoteller og gør det derfor utrolig nemt for udefrakommende mødedeltagere at komme til og fra.

MØDEFORPLEJNING OG MAD TIL FIRMAARRANGEMENT

Har I brug for noget særligt og anderledes, kan vi tilbyde et stort udvalg af mødeforplejning, mad til forretningsmiddage, sommerfester, julefrokost, firmafester og receptioner. Prøv vores nordisk inspireret smørrebrød som vi er særligt kendt for.

MØDEFORPLEJNING OG MAD TIL FIRMAARRANGEMENT

Har I brug for noget særligt og anderledes, kan vi tilbyde et stort udvalg af mødeforplejning, mad til forretningsmiddage, sommerfester, julefrokost, firmafester og receptioner. Prøv vores nordisk inspireret smørrebrød som vi er særligt kendt for. 

Konference_moedelokale_Spisetid_Svendborg

MØDE OG KONFERENCELOKALE PÅ FYN

Spisetid tilbyder også moderne mødefaciliteter ved Svendborg havn, så hold jeres næste møde, kursus eller konference i vores lokale, hvor vi sørger for fuld forplejning og forkælelse.

VI LEVERER EFTER JERES VIRKSOMHEDS BEHOV

Vi har goder erfaringer med mange foskellige kunder i Svendborg, Odense og omegn. Vi kan derfor også lave mad efter jeres virksomheds behov, uanset om det er små, mellemstore eller store virksomheder. Vi tilpasser maden efter allgegener, diæeter, så alle får en god spisetid.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Kontakt os for at få et tilpasset tilbud til jeres virksomhed og jeres behov. I har både mulighed for at afprøve vores frokostordning i to uger, helt uden binding eller bestille vores mødeforplejning, så I kan få den fulde oplevelse af hvilken kvalitet og smagoplevelse, som Spisetid leverer.

Kontakt os på tlf. 22 74 52 34 eller skriv til os her.

Vi glæder os til at høre om jeres virksomheds ønsker og behov, samt møde jer til en uforpligtende snak.

Spisetid_mødebordækning