KONTAKT OS

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

dinner trasnpotable til hele fyn

Hos Spisetid er mulighederne mange inden for catering, mad ud af huset eller totalarrangementer på Fyn. Vi glæder os til at høre om dine ønsker og behov, så vi sammen kan skræddersy den rette menu til dit arrangement eller virksomhed.

Kontakt os via kontaktformularen her, eller ring til os på 22 74 52 34. Når vi har været i dialog, kan vi sende dig et uforpligtende tilbud, som vi sammen kan gennemgå ved et personligt møde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

spisetid_mad_ud_af_huset_logo

SPISETID Aps

tlf.: 22 74 52 34

mail.: kontakt@spisetid.com

CVR: 39798956

Adresse: Alti Erhvervspark

Rødeledsvejs 70, 5700 Svendborg

 

Find Spisetid på de sociale medier

Her ligger vi nyheder og billeder op af vores mad og events.

GOURMETKOK TIL SYDFYN MED
PASSIONERET CATERING

31-årige Jakob Hirsch med erfaring fra flere Michelin-restauranter har med sin familie bosat sig på Sydfyn, hvor han med sin nystartede virksomhed, Spisetid, vil ruske op i cateringbegrebet. Spisetid leverer inspirerende og velsmagende madoplevelser til selskaber og frokostordninger til virksomheder.

Ugeavisen Svendborg kiggede forbi Spisetid til en snak om det outdated begreb catering, om gode råvarer og passionen for at lave moderne mad ud af huset Fyn.

Følg os på instagram

  • En frisk frokosttallerken med urtesaltede laks, daikon, kærnemælk, syltede kartofler & karse.

God påske fra SPISETID☀️ #spisetid #spisetidcom #catering #cateringfyn #madudafhuset #madudafhusetfyn #påskefrokost
  • Vores dygtige grøntsagsleverandør @øhave forbereder sig til en forhåbentlig lang og frodig sæson med alverdens afgrøder🌱

Vi har i dag fået en stor kasse sprøde kålskud, som vi glæder os til at servere for vores kunder.

Følg med i Øhaves hverdag i marken eller køb deres lækre råvarer når de inden længe vender tilbage til Torvedag i Svendborg. 
#spisetid #spisetidcom #frokostleverandør #catering #madudafhuset #madudafhusetfyn #cateringfyn #øhave #kulinarisksydfyn
  • Fredagens receptionskoncept bød på små anretninger med blandt andet laks med rygeostcreme, sprængt kalvebryst med syltet perleløg og og tæt chokoladekage med mousse.

Spisetid tilbyder mad til receptioner og andre uformelle anledninger. Vi hører gerne om dine tanker for arrangementet og skræddersyer en menu herefter. Vi sørger for at maden kan indtages stående og bringer den direkte til dit arrangement. Ring og hør mere.

#spisetid #madudafhuset #madudafhusetfyn #madudafhusetsvendborg #catering #cateringfyn #receptionsmad
  • Spisetid har fået ny hjemmeside. Klik ind på www.spisetid.com og se de fine billeder.
  • Mens vi venter på forårets nye, sprøde grøntsager og frugter hylder vi det sidste af vinterens vitaminrige afgrøder.

Her salater af gule beder m. spelt, havtorn, hasselnødder & grov sennep.

Og vinterkål m. æbler, saltede græskarkerner, syltet løg & cherry eddike

#spisetid #catering #frokost #frokostordning #madudafhuset #madudafhusetsydfyn #madudafhusetfyn #madtilhverdag #madtilfest #vintersalat
  • Vores leverandør @taasinge_aeg leverer skønne æg fra glade, fritgående høns. De nyder den sydfynske, friske natur hvilket vi tydeligt kan se og smage. 
Vi har blandt andet valgt Tåsinge Æg fordi de er lokale og dyrker gode værdier som bæredygtighed, kvalitet og høj dyrevelfærd.

Kommer du et smut forbi Tåsinge, så snyd ikke dig selv for at købe en dejlig bakke landæg fra Daniels høns.
  • Stenbiderrogn er for os et af de første tegn på forår. Her serverer vi det med dildemulision, syltet glaskål og masser af friske urter, til et godt stykke brød.

#spisetid #madudafhuset #madleverandør #catering #cateringfyn #madtilgæster #forår #stenbiderrogn
  • Dagens lune frokosttallerken byder på røget kalvebryst med bagte rødder, bouillon og karse.

#spisetid #frokost #frokostordning #firmafrokost #firmafrokostordning #catering #cateringfyn #madudafhuset #madudafhusetfyn
  • Yuzu
En japansk citrusfrugt med en helt speciel smag, duft og aroma. Den egner sig både i det salte og det søde køkken. Den er fremragende i retter, hvor man ønsker en lidt mere udpræget smag af en parfumeret syrlighed. 
Hos Spisetid arbejder vi med råvarer som disse især på temadage til vores frokostordning eller hvis vores gæster ønsker et præg af det asiatiske i deres menu

#spisetid #frokostordning #madudafhuset #madudafhusetsvendborg
#madudafhusetfyn #madudafhusetsydfyn #catering #cateringfyn #cateringsydfyn #firmamad
#selskabsmad
  • Spisetid bager hver dag bagværk til frokostordning, mødeforplejning og selskaber. Dagens første brød leveres allerede ud kl 8.30 til en kunde der hver dag skal nyde de lune morgenboller.

For os er bagværk lig med håndværk og noget vi har brugt mange år på at udvikle. For håndværket bag et godt bagværk, kræver tid, gode råvarer og forståelse af gærkulturer, hæveprocesser og den rette afbagning.

Vil du også nyde vores rugbrød med mørk øl eller morgenboller med sprød skorpe, så læs mere om vores frokostordning og mad til møder på vores hjemmeside www.spisetid.com

#spisetid #madtilmøder #frokostordning #catering #madudafhuset #madtilfest #cateringleverandør #kulinarisksydfyn #bagværk