Vilkår og betingelser

Bestilling af nytårsmenu fra Spisetid

Når du bestiller mad via www.spisetid.com skal du indtaste dit navn, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger anvender vi udelukkende til bogføring og logistik. Husk at indtaste din e-mail adresse korrekt, ellers modtager du ikke en ordrebekræftelse.

Fødevaresikkerhed og produktansvar

Spisetid skal til enhver tid overholde gældende lovgivning for fødevarevirksomheder. Ansvaret er gældende frem til og med udlevering/udbringning. Efterfølgende korrekt håndtering, opbevaring og opvarmning hviler alene på kunden.

Find Spisetids kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen her.

Spisetid har produktansvar jævnfør gældende lovgivning.

Afbestilling eller justering                                                            
Det er ikke muligt at afbestille en gennemført og betalt ordre. Det er ligeledes ikke muligt at justere ned i den købte antal måltider. 

Fortrydelsesret
I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 1 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af cateringydelser ikke omfattet fortrydelsesretten.

Betaling
Alle priser på hjemmesiden er oplyst inklusive moms i danske kroner. Ved bestilling af nytårsmenu, pålægges 75 kr. pr. person. I alt 500 kr. pr. person. Dette beløb reserveres som servicepant. Når servicen er retmæssigt tilbageleveret, trækkes 425 kr. pr. person og servicepanten på 75 kr. annulleres. 

Betalingen kan ske med følgende kreditkort, via betalingsystemet Paylike: Visa, Visa , Mastro, MobilePay og MasterCard.

Når bestillingen er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Bekræftelsen er en tilkendegivelse af, at vi har modtaget din ordre og betaling. Pengene bliver trukket når vi har gennemført ordren og du har tilbageleveret servicen d. 2. eller 3. januar 2023.

Udlevering af nytårsmenu
Maden udleveres til det navn du har angivet, til det tidspunkt du har valgt. Maden er pakket i vores service efter antal bestilte kuverter. Hvis du er i tvivl om, hvordan udleveringen af maden foregå, så kontakt os endelig.

Fortrolighedspolitik
Spisetid forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Kunders information vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive delt med tredje part, med mindre det er nødvendigt for at undersøge en transaktion. Spisetid må ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort oplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Vil du klage
Hvis det skulle ske, at maden ikke lever op til det lovede, eller andet er galt, skal du kontakte Spisetid. Kontakt os via kontaktoplysningerne i bunden, så vil vi håndtere klagen.

Oplysning om andre klagemuligheder: En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Spisetid kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Ændring af handelsbetingelser

Spisetid kan ændre handelsbetingelserne ensidigt (uden at kunderne skal være enige)

Hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med os? Kontakt os endelig her:

Spisetid

mail: kontakt@spisetid.com

tlf.: 62 20 22 00

adresse: Jessens Mole 17a, 5700 Svendborg

CVR: 39798956

© 2018 Spisetid ApS

spisetid_mad_ud_af_huset_logo
×
×

Kurv