TAKE AWAY

FRISKLAVET MAD AF SYDFYNSKE LÆKKERIER

TAKE AWAY Fra SPISETID

I en tid hvor Corona-virussen påvirker os alle, har vi taget en beslutning om at tilbyde take away til alle. Det gør vi for at holde gang i vores køkken så vi kan holde på vores dygtige personale og for at vække lidt madglæde i en svær og asocial tid i de små, sydfynske hjem.

 

Vi har planlagt, handlet ind og forberedt et dejligt aftensmåltid til dig og dine medspisende. Alt du skal gøre er at bestille maden, senest aftenen inden. Maden kan hentes den pågældende dag på vores adresse i Svendborg mellem kl. 14 og 16. Opvarm maden som beskrevet og nyd maden mens du tænker på noget rart, måske akkompagneret med en øl fra Svendborgsund Bryghus som har fundet en øl frem til hver ret.

Maden tilberedes og pakkes med største omhu og under hensyntagen til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om beskyttelse af spredning af corona virus. De danske myndigheder meddeler, at man kun kan smittes gennem luftbårne dråber fra smittede og ikke gennem mad der skal igennem vores mave-tarmkanal. 

Maden udleveres i en form for sluse, hvor der kun ekspederes én kunde ad gangen, mens de øvrige kan vente i deres bil eller på parkeringspladsen. 

Nemt, bekvemt og lækkert.

Find og bestil vores måltider her

Det er desværre ikke muligt at tage hensyn til allergier og lignende. Det er desværre ikke muligt at bestille børneportioner. 

Er du forhindret i at afhente maden, så kontakt os på kontakt@spisetid.com.

Vores emballage er lavet af 80 % genvunden plast og kan både tåle op til 220 graders varme og -40 graders frost. Har du rester til overs kan det derfor sagtens fryses ned.

×
×

Kurv